Konferencestole

Når man vælger at købe konferencestole, er der tale om en længerevarende investering, som gerne skal opfylde ens behov i mange år. Det er derfor vigtigt, at man investerer i de helt rigtige stole, som både passer ind i de omgivelser, hvor de skal bruges, og som opfylder de nødvendige funktionelle behov.

Når du skal ud for at finde dine konferencestole, er der flere ting, du særligt bør være opmærksom på. Det skyldes, at der er ting, som er mere specifikke i forhold til konferencestole og de formål, de skal opfylde.

Skal dit indkøb af konferencestole være en succes, vil følgende faktorer være relevante at overveje:

1

Hvor ofte vil stolene blive brugt?

Hvis I regner med, at konferencestolene dagligt tages i brug, bliver det hurtigt værd at investere i nogle gode stole, der er mere behagelige, og som kan holde i længere tid. Du har heller ikke lyst til, at der kommer vigtige kunder ind, som ikke sidder komfortabelt i længere tidsperioder. Vælg derfor nogle stole som har en god siddekomfort uanset, om man sidder foroverbøjet eller tilbagelænet.

2

Hvordan ser de eksisterende møbler ud?

Er I i gang med at erstatte de nuværende konferencestole? Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt, at I vurderer, hvilke stole der vil passe ind i det nuværende miljø med de møbler, der allerede er der. Hvilket miljø og stemning ønsker I at skabe? Hvis jeres kontor i forvejen har en overvejende moderne stil, bør I naturligvis også vælge moderne konferencestole. På den måde sikrer I, at jeres virksomhed sender et signal, der er konsistent på hele kontoret, hvilket for udefrakommende vil synes mere gennemtænkt og professionelt.

 

Har I allerede konferenceborde, som ikke kan justeres i højden, skal I naturligvis også sikre, at I køber stole, som enten passer eller kan tilpasses bordenes højde. Hvis ikke bord og stole passer i højden, vil man nemlig, uanset stolens egenskaber, få en dårlig komfort.

 

Man kan også vælge at bruge stolene til på en let og enkel måde at give ens nuværende miljø et frisk pust. Består ens nuværende møblement eksempelvis overvejende af mørke farver, kan det være en god idé at købe nogle at sine konferencestole i farverige farver, som vil bryde med de mørke dominerende farver. Hos Labofa A/S finder du eksempelvis stolen TORO i flere flotte farver.

3

Har I brug for stablestole?

Har I behov for at stolene rykkes frem og tilbage, skal de være lavet til formålet. Det vil sige, at de ikke skal være alt for tunge, og på samme tid skal de være nemme at stable. Også i denne sammenhæng kan Labofas stol TORO være det rigtige valg: Stolen tilbyder nemlig lige præcis disse egenskaber, som gør det både nemt og bekvemmeligt at gemme stolene afvejen.

Er du i tvivl om, hvilke stole der bedst opfylder dine behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 22 10 96. Vi sidder klar for at rådgive og vejlede dig, sådan at du kan være sikker på, at du træffer det helt rigtige valg.

 

konferencestol TORO-LOC-006_LOW TORO-LOC-005_LOW