Indstilling af stol

Tryk på produktnavnet for at vælge.


Indstilling af COBRA

Indstil sædehøjden
Sædehøjden frigøres ved at trække opad i metalgrebet og låses i den rigtige position ved at slippe håndtaget. Stolen har den rigtige højde, når tre punkter er opfyldt:

Sædets forkant skal lige akkurat røre lårets underside.
Hele foden skal røre gulvet.
Underbe­nene skal være lodrette.


Indstilling af EGO Classic

1. Indstil sædehøjden
Tryk på knappen forrest til højre under sædet. Let dig lidt i sædet, hvis højden skal reguleres opad. Præcis indstilling er lettest med en serie korte, hurtige tryk. Stolen har den rigtige højde, når tre punkter er opfyldt:

Sædets forkant skal lige akkurat røre lårets underside.
Hele foden skal røre gulvet.
Underbenene skal være lodrette.


2. Indstil sædedybden
Tryk let indad på drejehåndtaget bagerst til højre. Drej det venstre om for større sædedybde – og højre om for mindre sædedybde. Indstillingen låses, når grebet slip­pes. Der skal være en håndsbredde mellem knæhasen og sædets forkant.

3. Indstil ryglænshøjden
Tryk på knappen i ryglænets nederste højre hjørne og hold den inde. Brug begge hænder til at indstille ryglænet i højden. Lås højdeindstillingen ved at slippe knap­pen.

4. Stop for ryglænets vip
Med skydeknappen bag på ryglænet i højre stilling kan ryglænet vippe frit. Bevægel­sen kan begrænses, hvis du skyder knappen mod venstre.

5. Indstil armlæn
For at indstille højden trykkes på knappen på ydersiden af armlænet. For at indstille bredden skal man løfte sædets overdel af. Brug en5 mm unbrakonøgle til at løsne armlænenes beslag, så de kan justeres.